Jelentkezés menete

Ha megtetszett a tábor, az alábbi internetes jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni.

Jelentkezési űrlap

Idén a jelentkezés október 1-én 10:00 órától nyílik meg mindenki számára!

 • Jelentkezni ajánlással lehet, ajánlód nevét a jelentkezési lapon tudod feltüntetni. Ajánlók korábbi SkiJAM résztvevők, illetve cserkészek lehetnek. Ha nincsen ajánlód, írj az info@skijam.hu-ra!
 • A jelentkezést követően e-mailben (nem automatikusan) legkésőbb egy munkanapon belül elküldjük a befizetéshez szükséges adatokat. A jelentkezés az első részlet befizetése után válik véglegessé. Repülős utazásnál legkésőbb a jelentkezés visszaigazolását követő 3. munkanapon, egyéb utazási módoknál legkésőbb az 5. munkanapon be kell érkeznie az előlegnek, ellenkező esetben a jelentkező várólistára kerül.

Kedvezményes jelentkezési és befizetési határidő: október 20. Ha október 20. után jelentkezel vagy fizetsz be, a részvételi díj 10 €-val nő.

Amennyiben elfogynak a helyek, szokás szerint várólistát vezetünk.

 

A befizetés menete

 • Jelentkezésed csak akkor érvényes, ha az első részletet határidőn belül befizeted! Ennek összege 100 €, repülővel utazók esetén 225 €.
 • Síbérlet nélküli részvétel esetén 90 €-val csökken az adott díj.
 • Üreságy díja idén csak 80 €/ágy + szállás felára. (az ágy szabadon marad az apartmanban)
 • Cserkészek vagy akik legalább négy SkiJAM-en résztvettek, 15 € kedvezményt kapnak!
 • A választott egyéb lehetőségeket (pl. csoportos biztosítás, síoktatás) december 5-ig módosíthatod. Későbbi módosításkor plusz költség merülhet fel (ezt előre jelezzük).
 • A teljes összeg fennmaradó hátralékát december 11-ig kell kiegyenlítened; ez után a befizetendő összeg 10 €-val nő.
 • Az egyéb kiegészítő opciókat a 2. részlettel kérjük fizetni (pl. csoportos biztosítás, felszerelésbérlés, sí- vagy snowboardoktatás, késedelmes fizetés díja, stb.).
 • Fizetési lehetőségek (a részleteket e-mailben elküldjük):

készpénzzel: €-ban vagy Ft-ban személyesen kapcsolattartónknál,

utalással, banki befizetéssel: €-ban vagy Ft-ban. (ez esetben 1% a kezelési költség)

 • Forint befizetése vagy utalása esetén az összeget az OTP Bank aznapi valuta eladási záró árfolyamán írjuk jóvá és €-ban könyveljük. (https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP).
 • Ha valamilyen oknál fogva lemondod az utazást, a befizetett összeget csak akkor tudjuk visszafizetni (a repülőjegy árának kivételével), ha a megüresedő helyet betölti egy új jelentkező!

Jogi és elvi tudnivalók

A sítábor lebonyolítását a Gonza Alpesi Club utazási iroda (Gonza Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., bejegyzés szám: U-000533) végzi. Az utazás lebonyolításáért az abban közreműködő cégek felelnek, jogi úton történő követelés kizárólag feléjük nyújtható be, azokért a SkiJAM önkéntes szervezői nem felelnek. Az autóbuszos és repülős utazást választók elfogadják, hogy az autóbusz, illetve a repülőjárat késéséből, a repülőjárat törléséből, a repülőtéri transzferbusz késéséből, az autóbusz ill. a repülőjárat a résztvevő saját hibából történő egyéni lekéséséből adódó kockázatokat és következményeket a résztvevők viselik. A SkiJAM szervezők ugyanakkor minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az utazási iroda megbízható, engedéllyel rendelkező autóbuszos céget válasszon ki, illetve az esetlegesen felmerülő problémák azonnali orvoslásáért. Az egyéni (autós) utazást választók saját maguk felelnek az utazásért. A SkiJAM sítábora egy olyan, cserkészeknek, barátaiknak és ismerőseiknek szervezett nyílt közösségi sítábor, ahol nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyanokkal töltsünk együtt egy felejthetetlen hetet, akik hasonlóan gondolkodnak. A jelentkezéskor hozzájárulsz, hogy személyes adataidat az utazás szervezésével összefüggésben kezeljük, és az utazási szolgáltatást nyújtó cégeknek a szükséges mértékben átadjuk.

Hamarosan találkozunk!

A SkiJAM szervezői

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.