Oktatás

Kedvezményes sí- és snowboardoktatás videóelemzéssel

A kezdő síoktatás kedvezményes 20 €/fő/hét díjért vehető igénybe. (Csak az számít kezdőnek, aki még soha nem síelt.) Szintén kedvezményes áron lesz lehetőség újrakezdő, középhaladó, haladó síoktatásra, illetve kezdő és középhaladó snowboardoktatásra, amelynek díja 40 €/fő/hét. (Újrakezdőnek az számít, akinek már volt síléc a lábán, akár évekkel korábban is.) Az oktatásra jelentkezetteknek garantáljuk a magyar nyelvű kiscsoportos oktatást (átlag max. 7 fő), illetve haladóbb szinteken videóelemzést is tartunk. Az oktatást 5 x 1,5 órában tartjuk. Idén a szabad kapacitások függvényében lehetőség lesz a helyszínen a csoportokhoz jelentkezni. Ez esetben a helyszínen kedvezmény nélküli díjat kell fizetni. (A csoportok minimum 5 fő esetén indulnak.)

A síszafarik alkalmával az egyik oktató veletek megy a síszafarira és ott tartja meg az oktatást, míg a többi oktató a helyszínen marad.

Minden délután tematikus síelést tartunk a haladó síelőknek, így lehetőség lesz egyik nap a carving, másik nap a versenytechnika, majd szűzhavazás, formációsízés fejlesztésére. Ennek díja 10 € /alkalom (60 perc).

Az oktatóktól privát órát is vehettek, amelynek díja kb. 25 €/óra.

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.