Utazás

Az utazás közösen autóbusszal, közösen repülővel + transzferbusszal, vagy egyénileg történik.

 

a) Autóbusszal

Idén extra lábterű és nagyobb csomagterű buszokat vetünk be a kényelmes utazásotok érdekében, hogy a síelés ezen kevésbé kellemes részén lehető legkevesebb gyötrelemmel túljussunk. Továbbra is szigorúan vesszük, hogy mindenki csak egy nagy táskát hozhat, hogy plusz csomagok ne zavarjanak másokat az utastérben. Az autóbuszok Budapestről pénteken délután, illetve a kora esti órákban indulnak és szombaton a kora délutáni, illetve esti órákban érnek Puy-be. Szombat délelőtt, illetve délután indulunk haza, és vasárnap hajnalban, illetve kora délelőtt érkezünk vissza Budapestre.

Előzetes egyeztetés után, idén is van lehetőség plusz csomagok buszra feladására. Egy csomag (nagy táska vagy hűtőtáska vagy sportfelszerelés) oda-vissza összesen 15 €. (Csak egy irányba szintén ennyi.) Kérjük, hogy december 5-ig e-mailben jelezzétek igényeiteket, mert eszerint kell a hellyel számolnunk!

 

b) Repülővel – korlátozott létszámban

Szombaton dél körül indulunk a Liszt Ferenc reptérről Milánóba. Innen saját transzferbusszal utazunk át Puy-be, ahová este érkezünk meg. A sífelszereléseket és táskákat (kézipoggyászon kívül) busszal szállítjuk ki. Ezeket pénteki nap folyamán kell elvinni a buszokat biztosító partnercég telephelyére.

Szombat korán reggel indulunk a genfi reptérre, ahonnan délután megérkezünk Ferihegyre. A feladott felszerelést a vasárnap reggeli órákban lehet átvenni.

A felszereléseket sajnos nem tudjuk előbb átvenni vagy később visszajuttatni, ezért a repülővel utazóknak erről egyénileg kell gondoskodniuk.

A repülős utazás korlátozott létszámban vehető igénybe, többletköltsége 125 € a normál buszos utazás árához képest (repülőjegy, csomag és felszerelés szállítása, transzfer).

Kérjük, hogy a jegyvásárlás miatt, ha repülővel jönnétek, minél hamarabb jelentkezzetek!

Mindig igyekszünk még kényelmesebbé tenni a repülős utazást azzal, hogy a legoptimálisabb menetrendű repülőjáratot választjuk. Emiatt különbözik az érkezési és az indulási repülőtér.

Mivel az uticélunk 2-300 km-es körzetében több olyan reptér is található, ahová közvetlen fapados összeköttetés van Budapestről, ezért a menetrendek és árak esetleges változása, valamint a jelentkezők létszámának függvényében a változás jogát fenntartjuk.

 

Csak transzfer: Európa más városaiból érkezőknek lehetőséget biztosítunk, hogy Milánóból, a repülősök transzferbuszával jussanak el a síterepre, illetve hazafelé Genfbe. Korlátozott számban érhető el, jelentkezési sorrendben!

 c) Egyéni utazás autóval

  • Egyénileg utazóknak ajánlott útvonal: Budapest – Siófok – Letenye – Ljubljana – Trieste – Velence – Verona – Milano – Torino – Oulx – Briancon – Puy Saint Vincent
  • Távolság Budapesttől: 1240 km, autóval: kb. 13 óra
  • Autópálya-díjak kb. (összesen 120-130 €/szgk):
  • Ausztria: kb. 10 €, vagy Szlovénia: 2 x 15 € (mikrobusszal 2×40 €)
  • Olaszország: Ausztria felől: oda-vissza kb. 120 €, Szlovénia felől kb. 110 €

Idén is van lehetőség csomagok buszra feladására előzetes egyeztetés után (lásd: buszos utazásnál).

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.