Szezonzáró síelés második turnus, Kopaonik, Szerbia

A környék legnagyobb és legmodernebb síterepe Kopaonik. Új, kabinos és 6 személyes ülésfűtéses, buborékos liftek is épültek, a pályakat tökéletesen kezelik, a pályák mellett pedig számtalan hangulatos hegyi étterem (hütte) vár minket valódi balkán finomságokkal. A helyszínen, a síelés mellett, számos fakultatív program vár minket: bobpálya, zipline, hófánkozás, motoros szános túra, ratrakos túra, esti szánkózás az 1 km hosszú szánkópályán, wellness a szállásokon stb.

Kopaonik igen hóbiztos terep, a szezon november végétől húsvétig tart. Összesen 55 km-nyi pálya található itt mindenféle nehézségi fokozatban, és a pályák nagy része hóágyúzott. A leghosszabb pálya 3,5 km! A sífutókat 20 km pálya várja. 2021 februárjától Brzece településről közel 4 km hosszúságú modern, 10 fős, kiskabinos lift indult. A felvonó alatt teljesen új pályát építettek ki 2021 decemberére. 

❄️Időpont

❄️Helyszín

Kopaonik, Szerbia és a balkán legnagyobb és legmodernebb síterepe

❄️Síterep

55 km sípálya, 950-1970 m, 21 sílift (1 kabinos, 10 ülőszékes, amelyből 8 gyorsítós, 15 húzólift és varázsszőnyeg)

❄️Szállás

új építésű pálya közeli 2 fős stúdiókban, vagy 4-5 fős 2 légteres, vagy 6 fős 3 légteres apartmanokban, vagy pályaszállásokon 2 fős stúdiókban, vagy 4-5 fős apartmanokban. A nem pályaszállások kb. 10 percre vannak autóval a pályától, a pályaszállások 20-200 méterre.

További részletek a tájékoztatóban és a facebook eseményben.

Jelentkezni a jelentkezés gombra kattintva a megjelenő űrlap kitöltésével lehet.

További információ:  info@skijam.hu email címen, vagy a 20/2666698-as számon.

sielok.hu
This entry was posted in SkiJAM 2023 and tagged , . Bookmark the permalink.

Hozzászólás nem engedélyezett.