SailJAM kalóztúra az Adrián

 

Szeretettel invitálunk minden érdeklődőt a festői szépségű Dalmáciába, hogy egy héten keresztül prémium felszereltségű vitorlásokon élvezzük a szikrázó napfényt, a friss tengeri levegőt és a ringató hullámokat. Mint a vérbeli kalózoknak, életünk szorosan kötődik majd a tengeri körülményekhez: Szállásunk a hajók kabinjaiban lesz, a hajón fogunk főzni és enni, mindamellett pedig azon járjuk be a hét tengert és fosztogatjuk kincseit.A világ egyik legszebb és leghajózhatóbb területe a dalmát partvidék. Nincs még egy hely ennyire apróra szabdalt, változatos szigetvilággal, ilyen gyönyörű kék tengerrel, és ugyanakkor ilyen jó közbiztonsággal és barátságos vitorlás-kultúrával.


Nagy örömmel hirdetjük túránkat az alábbi időpontokra: 2017. június 24-július 1, július 1-8, július 8-15. Elegendő jelentkező esetén a SailJAM több hajóval, flottavitorlázással indul.


Az egyhetes kaland során mindenki el tudja majd sajátítani a vitorlázás alapjait, a legfontosabb tengeri ismereteket, rengeteget úszunk és búvárkodunk majd, de lesz lehetőség a parasailing, vagy a vizisí kipróbálására is. Vitorlás tudás nem szükséges a túrán való részvételhez.


A vitorlások hat-, nyolc-, illetve tízfősek, elszállásolás kétágyas kabinokban (+ szkipperkabin a hajó vezetőjének). Részletes beosztás a mellékelt tájékoztatóban.


A részvétel díja 399 €, ami tartalmazza a hajóbérlés, az idegenforgalmi adó és a végtakarítás költségét. Nem tartalmazza a kikötői díjakat, az utazás és az étkezés költségeit. A regisztráció 199 € befizetésével válik véglegessé. A túra teljes költsége 550 € körül várható, amit nagymértékben befolyásolnak az egyéni preferenciák, változtatások az útitervben, a kikötői éjszakázások száma, valamint az időjárás. Előzetes kalkuláció a mellékelt dokumentumban található.


Meghosszabbított kedvezményes jelentkezés március 19-ig, azt követően 50 €-val emelkedik a túradíj a megnövekedő hajóbérlet költsége miatt. Cserkészeknek 20 € kedvezményt biztosítunk! Cserkészeknek 20 € kedvezményt biztosítunk!


Jelentkezés a következő linken: https://goo.gl/forms/PD6PyWTOA6kobHjh1


További információk PDF formátumban: sailjam tajekoztato


Utazási feltételek PDF formátumban: sailjam utfelt

Hozzászólás nem engedélyezett.