SkiJam 2013 II. (utolsó) részletes tájékoztató

A részletes tájékoztató PDF formátumban     INNEN     tölthető le.

Kedves SkiJAM résztvevő!

Már csak néhány nap, és indulunk! Ezért küldjük a legfrissebb tájékoztatót, amiben minden fontos infót megtalálsz az utazásról, a szállásról, a költségekről és minden egyébről, ezért olvasd el a mellékletet!

Addig is egy-két előzetes információ: érkeztek újabb Fundango utalványok, amiket a Tömörkény utca 3/a-ban (Magyar Cserkészszövetség) át lehet venni nyitvatartási időben. Síkabátra pl. 10000 Ft, sínadrágra 5000 Ft kedvezményt nyújt.

 

Jelentkezési határidő az alábbiakra: január 22. kedd 12:00!

Lehetőség van még középhaladó és haladó síoktatásra jelentkezni, van még 5 szabad helyünk a csoportokban.  Francia sífelszerelés-bérlésre is lehet jelentkezni egészen következő hét keddig.

Az érdeklődésre tekintettel indítunk egy 3 napos freestyle oktatást, amelyet egy igazi profi Freesytyle-os a freeski maffia egyik tagja tart. Díja 25 euró/fő. Részletek a tájékoztatóban.

Keressük a gitározni tudó jelentkezőket, akik a szentmisén segítenének, gitárt adott esetben tudunk biztosítani.

Ha Te vagy valamelyik ismerősöd szeret DJ-kedni, és megmutatnád mit tudsz, jelentkezz!

Jelentkezni szintén az info@skijam.hu-n!

Az egy nappal korábban induló szervezői mikrobuszban van még 2 szabad helyünk! Ha szívesen segítenél háttéremberként a segítői előtáboros teamnek és főleg ha tudsz franciául, végeztél a vizsgáiddal, és szeretnél 2 plusz napot kint tölteni, segíteni, várjuk jelentkezésedet! Szállás, utazás természetesen biztosított!

Lesz squash verseny, erre aki szeretne majd jelentkezni, hozzon sportcipőt.

Mi már nagyon várjuk a tábort! Jó olvasást, nemsokára találkozunk!

 

Üdvözlettel:

a szervezők

A bejegyzés kategóriája: Egyéb. Könyvjelzőkhöz adom.

Hozzászólás nem engedélyezett.