SkiJAM 2017 – VARS

UTOLSÓ LEHETŐSÉG, hogy ott legyél 2017-es SkiJAM-en! Buszos helyeink már beteltek, de van még 4 db repülős helyünk, ne maradj le róla, jelentkezz mielőbb!

A 2017. január 14-21-ig tartó SkiJAM Light táborunkra még lehet jelentkezni, ne maradj le róla, regisztrálj még ma!!!

Mindig is szerettél volna eljutni a Francia Alpok lejtőire, de nem szeretsz buszozni? Olyan sítáborra vágysz, ahol az egész napos csúszás után az esték sem unalmasak? Vonz a jó társaság és változatos programok, de már nem neked való az egyetemi sítáborok disco-party feelingje? Akkor a SkiJAM-et pont neked találták ki!

skijam-2017-fbad-2

SkiJAM – A minőségi síelés garanciája! 

Amit kínálunk: Repülős utazási lehetőség megfizethető áron, Franciaország – VARS 185 km sípálya, 7 snowpark, határtalan freeride lehetőségek, magyar nyelvű sí- és snowboard oktatás kezdőtől haladó szintig videoelemzéssel, utolsó nap házi síverseny minden este szervezett programok, bulik, aprés-ski!

Egy kis SkiJAM történelem:

2009-ben néhány lelkes, síelni szerető cserkész fejéből pattant ki az ötlet, mi lenne, ha a jamboree-nak lenne egy téli, sí jamboree változata is. Az alapítók egy olyan tábort álmodtak meg, ahol cserkészek és barátaik a síelés mellett színvonalas programokon is részt vehetnek, sí- és snowboardoktatást vehetnek igénybe különböző szinteken és akár közreműködhetnek a tábor előkészületeiben és lebonyolításában is. Célunk lett e közösség összehozása, a közös kikapcsolódás lehetőségének megteremtése a síelésen és a programokon keresztül, melyre nagy hangsúlyt fektetünk kezdetekről fogva.

Az első SkiJAM 2010-ben került megrendezésre a franciaországi Három Völgyben, 150 fővel. Azóta minden év januárjában célba vettük Franciaország valamely közkedvelt síterepét, évről évre egyre nagyobb létszámmal. Jártunk már Puy St. Vincent, Vars, Valmeinier, Val Thorens síterepein is. Idén, immár a 7. SkiJAM alkalmával ismét visszatérünk Vars-ba, a déli-Alpok második legnagyobb egybefüggő síterepére. A nagy érdeklődésre való tekintettel két időpontra is tudtok jelentkezni:

  • SkiJAM LIGHT január 14-21-ig
  • SkiJAM január 21-28-ig (betelt, már csak repülős utazással lehet jelentkezni)

Tavaly mindössze 12 nap leforgása alatt telt be a tábor, ami rekordidőnek számít a SkiJAM történetében! Várhatóan idén is hamar el fognak kelni a helyek, főleg a repülős utazással meghirdetettek. Idén már csak 65 résztvevőt tudunk fogadni a két táborba összesen. Természetesen várólistát ez alkalommal is vezetünk (buszos, repülős és egyéni jelentkezőknek egyaránt), ahonnan lemondás esetén be lehet kerülni a tábor résztvevői közé.

Jelentkezni csak online lehet itt a honlapon a Jelentkezés SkiJAM 2017 menüpontban.

Bővebb infót itt a honlapon és a Facebook oldalunkon találtok: https://www.facebook.com/skijam.official/

A teljes tájékoztató anyagot itt érhetitek el: http://skijam.hu/tajekoztato/

 

 

 

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.