Csoportos biztosítás

Kedvezményes Csoportos Biztosítás részletei

Csoportos biztosításként az AEGON VILAGLÁTÓ UTASBIZTOSÍTÁS SZLALOM EZÜST biztosítása volt a számunkra a legkedvezőbb. Orvosi kezeléseket magas, 10 millió forintos értékhatárig térít, és felelősségbiztosítást is tartalmaz 1 millió Ft értékhatárig.

Ez a biztosítás az alábbi feltételek mellett fedezetet nyújt a pályán kívüli síelésre is, de felhívjuk a figyelmet, hogy pályán kívüli sízésre kiterjesztve csak olyan területen érvényes, ami nem kifejezetten lezárt a sízők elől; bukósisak használata csak abban az esetben kötelező, ha a pálya / régió üzemeltetője ezt előírja a kezelésében lévő területen.

A biztosítási összegek itt találhatók: https://www.aegon.hu/media/dokumentumok/utasbiztositas/Vilaglato_djt_1101.pdf

A részletes feltételek pedig itt: https://www.aegon.hu/media/dokumentumok/utasbiztositas/Vilaglato_felt_1117.pdf

A csoportos biztosítás díja az utazás teljes időtartamára 15€.

A csoportos biztosítás – Aegon Világlátó ezüst – igazoló szelvényét a buszosok és a repülősök az utazás során, az autósok pedig előre emailben kapják meg. A biztosítás személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt érvényes! Amelyiknek a számát megadtátok, arra kötöttük a biztosítást, így ez a dokumentum mindig legyen nálatok, a pályán is! Baleset vagy bármilyen egyéb kár esetén fontos, hogy 24 órán belül jelentsétek be azt a biztosítónak! Az ehhez szükséges információkat a kártya tartalmazza.

Fontos, hogy baleset-, vagy kár esetén először hívjátok fel a biztosítási kártyán szereplő segélyhívó számot: +36 1 465 3646

A síterepen csak magánorvosok rendelnek, itt a biztosítás csak utólagos visszatérítéssel működik, a költségeket ott helyben kell kifizetni.

Hozzászólás nem engedélyezett.