GY.I.K.

Itt próbálunk a sokszor elhangzott és megválaszolt kérdéseknek helyet adni, hogy minél egyszerűbb és könnyebb legyen a tájokozódás a részletek megismerésében. Továbbá szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy a SkiJAM kiküldött e-mailjeiben mindig az aktuális utazással kapcsolatos információkat olvashatjátok.

Meddig lehet jelentkezni? 

A tájékoztatóban megadtuk a kedvezményes jelentkezés és első befizetés határideje. Várhatóan lesznek még helyek, vagy tudunk még helyeket bővíteni, de ha később jelentkezel vagy fizeted be az első részletet, a részvételi díj 10 €-val nő.

Küldtem e-mailt, de nem kaptam rá választ. Mit tegyek?

A leveleket általában 1-2 napon belül válaszoljuk meg, ha ez mégsem teljesülne, telefonon figyelmeztessetek minket. Mi szervezők, a szabadidőnkben szervezzük Nektek a SkiJAM-et, sajnos nem mindig tudunk egy napon belül válaszolni, mint egy utazási irodában.

Kit kell beírni csoportvezetőnek?

Beszéljetek össze, hogy kikkel lesztek egy apartmanban, és válasszatok egy apartmanfelelőst. Ha egy nagyobb csoporttal jelentkeztek, több apartmanba, akkor onnan válasszatok egy kapcsolattartót.

Mikor kell befizetni a sítábort?

Az online jelentkezést követően e-mailben visszaigazoljuk a jelentkezésedet, és elküldjük a fizetéshez szükséges részleteket, amiből kiderül, hogy mikor kell befizetni.

Mennyibe kerül a biztosítás és mik a feltételek?

Az utazási irodán keresztül kötünk biztosítást, melynek díja kedvezményesen 20€ SkiJAM teljes idejére (utazást is beleértve).

Mire terjed ki a biztosítás?

A csoportos kedvezményes biztosítás érvényes síelésre és snowboardozásra is pályán belül, valamint érvényes bukósisak nélkül való csúszásra is a pályán belül, ugyanakkor mi kifejezetten csak a bukósisakban csúszást pártoljuk.

Emellett érvényes pályán kívül, funparkokban és versenypályán síelésre is, azonban ezeken a területeken csak bukósisakban.

Egyes biztosítók kötelezhetik a biztosított személyt a bukósisak viselésére, erre mindenképp érdemes odafigyelni! A biztosításról bővebben >>

Van útlemondás biztosítás? 

Amennyiben valami miatt mégsem tudsz velünk tartani, kérünk szerezz magad helyett valakit, aki beugrik a helyedre, hogy ne vesszen el a befizetett pénz! Lemondási feltételek: itt, és az utazási szerződésben

Az autóval érkezőknek kell-e fizetni a parkolásért?

Nem, az apartmanok közelében ingyenes parkoló található.

A sífelszerelés bérlésnél, ha nem stimmel a méret, akkor ott helyben kap megfelelőt az utas? Tartalmaz-e a bérlés felszerelés sérülés és lopás biztosítást?

A méretet a helyszínen lehet módosítani, azért kérjük, hogy adjátok meg jelentkezéskor, mert ha sok egyforma méretű  kell, akkor az illetékes kölcsönzőnek a helyszínen hoznia kell másik kölcsönzőből. A helyszínen bérléskor vigyétek magatokkal a személyi igazolványt, amit ott ellenőriznek. Átvételkor van lehetőség felszerelés biztosítást kötni, 2€/nap.

Hogy jön ki a 6 sínap? Pontosan hány napra szól a síbérlet? 

1. nap (péntek) Buszok indulása Budapestről pénteken

2. nap (szombat) Érkezés (egyéni utasoknak érkezés legkésőbb 20 óráig) Repülővel utazóknak szombati indulás és esti érkezés

3. nap ( vasárnap) ELSŐ sínap: síoktatás kezdete

4. nap (hétfő) MÁSODIK sínap

5. nap (kedd) HARMADIK sínap

6. nap (szerda) NEGYEDIK sínap

7. nap (csütörtök) ÖTÖDIK sínap: síoktatás utolsó napja

8. nap (péntek) HATODIK sínap

9. nap (szombat) HETEDIK sínap, lehetőségtől függően. Illetve hazaindulás kora reggel, (szálláselhagyás 10:00-ig). Repülővel utazóknak reggeli transzferbusz, délutáni érkezés

10. nap  (vasárnap) hazaérkezés a hajnali órákban

A síbérlet 6 vagy 7 napra szól előválasztás alapján.

Kezdőknek kell-e bukósisak? Lehet-e bérelni?

Franciaországban nem kötelező a bukó, de nagyon ajánlott! Lehet azt is a helyszínen bérelni, ugyanott ahol a felszereléseket kapjátok meg. (Egyes biztosítók kötelezhetik a biztosított személyt a bukósisak viselésére, erre mindenképp érdemes odafigyelni!)

Mit érdemes tudni a cserkész szervezésről?

Az egész SkiJAM egy külföldi cserkésztalálkozó  alatt pattant ki a főszervező fejéből, amire pár évvel később maga köré gyűjtött cserkészeket. A résztvevők magja cserkész, de mindenki hoz barátokat, ismerősőket, sokszor családtagokat.

Apartmanokat ki osztja be, meddig kell véglegesíteni és hogyan?

A regisztrációs lapon feltüntetett igényeket igyekszünk figyelembe venni, és a csoportvezetőkkel egyeztetni. Előzetes beosztás december elején várható, ami még a módosítások után januárban nyeri el végleges formáját. Ezeket mindenkinek e-mailben kiküldjük ki.

Lehet-e módosítani a regisztráción?

Igen, lehet módosítani. Ha pl. mégis kérsz síoktatást vagy csoportos biztosítást stb, akkor azt december 5-ig írd meg nekünk e-mailben: info@skijam.hu

Mit érdemes magammal vinni?

Erről bővebben a felszereléslista menüpontban olvashatsz.

Hozzászólás nem engedélyezett.