Felszerelés bérlés

Amennyiben felszerelést szeretnétek bérelni, több lehetőség is van.

Franciaországban (Ski Fun Isola)

A szállásunkhoz közel eső kölcsönzőben kb 30% kedvezménnyel kaphattok sífelszerlést, így nem kell az itthon bérléssel és szállítással vesződni, sőt oktatóink a helyszínen segítenek kiválasztani és beállítani a léceket. A komplett csomagokhoz fejvédőt ingyen kaptok! SkiJAMes árak 6 napra:

– kezdőknek: kék komplett sí csomag  95 €  (csak síléc 72 €)

– középszint: piros komplett sí csoma  116 €  (csak síléc 88 €)

– haladó, sportos: fekete komplett sí csomag  132 €  (csak síléc 99 €)

További lehetőségek helyben kb 30 % kedvezménnyel:

-komplett snowboard csomag
-csak snowboard
-csak snowboardcipő

-csak sícipő 49 €
-sisak

Add meg az igényelt felszerelést és a méreteket ezen az űrlapon: https://forms.gle/VGgcaJMSDnCf1aY56

Magyarországon

Idén már három sí-és snowboard kölcsönzőt tudunk számotokra ajánlani, csak a SkiJAM közösség tagjainak szóló kedvező feltételekkel. A bérlést egyénileg intézhetitek, szuper segítőkészek az üzletekben, mindenki megtalálja a szintjének megfelelő felszerelést, legyen az síléc, snowboard, bakancsok és társaik.

  • ALPESI CLUB:  10% kedvezményt kaptok a listaárakból, csak említsétek meg, hogy SkiJAMesek vagytok!  A SkiJAM esetén csak 6 napra kell kifizetni a felszerelés bérlést.  Itt tudtok tájékozódni az árakról, termékekről és a  feltételekről: https://alpesiclub.hu/szerviz-kolcsonzo/128/kolcsonzo (Cím: 1122 Bp. Krisztina krt 3.)
  • SKILAND: 10% kedvezményt kaptok a listaárakból, csak említsétek meg, hogy SkiJAMesek vagytok! Itt tudtok tájékozódni az árakról, tudnivalókról és a feltételekről: http://www.skiland.hu/sikolcsonzes-budapest/ (Cím: 1112 Bp, Budaörsi út 152, ONE WAY üzletház)
  • SÍFARM: a tábor idejére történő bérlés esetén, a komplett szett (síléc + bakancs + bot vagy snowboard + kötés + bakancs) csupán 14.000 Ft-ba kerül! Minden további kiegészítő (bukósisak, fenékvédő, gerincprotektor, szemüveg) 500 Ft/nap és mivel csak 6 napot kell fizetnetek, ez 3.000 Ft-ot jelent a tábor idejére. Bérelhettek csak bakancsot, melynek díja 7.000 Ft, a csak léc bérlése pedig 11.000 Ft. Sőt, ha összegyűltök legalább öten, akkor vállalják a ki-és visszaszállítást is díjmentesen! A bérelhető felszereléseket itt tudjátok meglesni: http://sifarm.hu/ (Cím: 1077 Bp, Almássy tér 1.)

Hozzászólás nem engedélyezett.