Lachtal elősíelés 2013

Részletes ismertető INNEN letölthető.

Újabb elősíelésre invitálunk Benneteket. Ezúttal Ausztriába, Stájerország egyik leghóbiztosabb terepére szervezünk egy négy napos, három éjszakás sítúrát. A helyszín Lachtal, mely Magyarországról könnyen megközelíthető, ezért az első és utolsó napi sízés is beiktatható a programba.

Időpont: 2013. december (4)5-8.
Helyszín: Ausztria, Lachtal (Budapesttől kb. 450 km, 4 és fél óra)
Magasság: 1600-2222 méter, szintkülönbség: 622 m
Szállás: Monarchia park**** pályaszállás 6 fős apartmanokban

Utazás: telekocsi rendszerrel és ha szükséges bérelt mikrobuszokkal

Részvételi díj:

  • 6 fős apartmanban 4-en: 25 éves korig 140 €, 25 év felettieknek 155 € /fő
  • 6 fős apartmanban 5-en: 25 éves korig 130 €, 25 év felettieknek 140 € /fő
  • 6 fős apartmanban 6-an: 25 éves korig 120 €, 25 év felettieknek 130 € /fő

(5nap/4éj/4sínap kiegészítés: +20€/fő)

Útiköltség egy főre várhatóan kb. 10 000 Ft

Jelentkezés és díjfizetés november 26-ig:
Későbbi befizetés után 10 euró késedelmi díjat kell fizetni. A teljes részvételi díjat (IFA-val, regisztrációs és takarítási díjjal együtt) előadások után készpénzben fizethetitek be euróban
Van lehetőség forintban történő befizetésre is, de ez esetben 310 Ft/euró árfolyammal számoljatok.

A részvételi díj tartalmazza: a 4*-os pályaszállást 3 éjszakára 6 fős apartmanokban (melyet felár ellenében kisebb létszámban is igénybe vehettek, a 3 napos Lachtal síbérletet, a kezdő sí és snowboard oktatást és a síelés utáni programokat

A részvételi díj nem tartalmazza: az utazást, az utazási irodának fizetendő 8 euró/fő regisztrációs díjat, 1,5€/fő/éj idegenforgalmi adót (16 év felett), a végtakarítási díjat (10€/fő, maximum 39€/apartman), a wellness használatot (önellátás esetén 8€/fő/alkalom), a kauciót 100 €/apartman (mely az apartman sértetlen átadásakor visszajár), az ellátást, a megfelelő biztosítást és a haladó illetve középhaladó oktatást.
Félpanziós ellátás igényelhető: 21€/fő/éj áron.

A síterep
Schönberg-Lachtal parányi, 1600 méter magasan fekvő falucska a sífelvonók kiindulópontja. A sícentrum fekvése miatt igen hóbiztos, lesiklópályáinak többsége piros szintű, de számos lejtőjén freerideolásra is lehetőség van. A sípálya gerincét a központi, „Lachtal 6er Bahn” névre keresztelt modern 6 üléses felvonó biztosítja, amely alatt széles, jól karbantartott, folyamatosan hóágyúzott sípályák találhatók. A technikai hóutánpótlásról 17 hóágyú gondoskodik.

Programok (nem csak a mi csoportunknak):

  • welcome drink, síteszt
  • minden este hütte buli magyar Dj-vel
  • ingyenes kezdő sí- és snowboard oktatás
  • középhaladó és haladó szinten egyéni síoktatásra mindenképpen, elegendő jelentkező esetén pedig kedvezményes csoportos síoktatásra is lesz lehetőség 20 euró/fő díjért.

Részletes tájékoztató: itt található.

Várunk szeretettel!

 

Hozzászólás nem engedélyezett.