Oktatás

Kedvezményes sí- és snowboardoktatás videóelemzéssel

Természetesen idén is tudtok jelentkezni síoktatásra. A kezdő síoktatás kedvezményes 20 €/fő/hét díjért vehető igénybe. (Csak az számít kezdőnek, aki még soha nem síelt.) Szintén kedvezményes áron lesz lehetőség újrakezdő, középhaladó, haladó síoktatásra, illetve kezdő és középhaladó snowboardoktatásra, amelynek díja 40 €/fő/hét. (Újrakezdőnek az számít, akinek már volt síléc a lábán, akár évekkel korábban is.) Az oktatásra jelentkezetteknek garantáljuk a magyar nyelvű kiscsoportos oktatást (max. 7 fő), illetve haladóbb szinteken videóelemzést is tartunk. Az oktatást 5 napon keresztül, napi 1,5 órában tartjuk. Idén a szabad kapacitások függvényében lehetőség lesz a helyszínen a csoportokhoz jelentkezni. Ez esetben a helyszínen kedvezmény nélküli díjat kell fizetni. (A csoportok minimum 5 fő esetén indulnak.)

Minden délután tematikus síelésre van lehetőség a haladó síelőknek, így lehetőség lesz egyik nap a carving, másik nap a versenytechnika, majd szűzhavazás, formációsízés fejlesztésére. Ennek díja 10 € /alkalom (60 perc). Az oktatóktól privát órát is vehettek, amelynek díja kb. 25 €/óra.

Rádiós hangtechnika a SkiJAM oktatásokon
a legfejlettebb rádiós fülhallgatós rendszert adjuk az oktatáson minden résztvevőnek, ami által a hibajavítás akár a gyakorlat, vagy hosszabb menetek közben is megoldható, nem kell várni, míg újra rád kerül a sor. Ezáltal jóval hatékonyabb a visszajelzés, nem maradsz le semmiről, az egész csoport hallja az instrukciókat. Jelentkezések esetén akár új csoportokat indítunk.

Külön freeride csoport
Haladó-erős középhaladó szinten indítunk egy kifejezetten freeride technikát képző csoportot. Oktatóitok harcedzett síoktatók, akik Vars-ban már megcsúszták a „Yeti”, a „Banán” vonalakat, volt, hogy 2 órát gyalogolva egy-egy ilyen kuloárért. Idén a Kaukázusba visznek freeride tábort a legjobbaknak. A vars-i freeride csoportból a szintet elérőknek utolsó napon lehetőségük van egyik komoly fal és egy kuloár közös megcsúszására is.

Tematikus síoktatási workshopok újragondolva
Megértjük, ha nem szeretnél már nem gyerekként egész héten oktatásra járni. Azt azonban hisszük, hogy fejlődni érdemes. Nektek ajánljuk azokat a délutáni 1-1 órás wokshopokat, amelyek alatt egy konkrét területen fejlesztheted magadat kiscsoportban az oktatók tematikája alapján. Délután, amikor többen már csak még egyet csúsznak, adj esélyt, hogy tökélyre fejleszd pl. a carving technikádat, vagy a szűzhavazást. Hab a tortán az a backcountry túra túraléccel Gilicze Tomi vezetésével, amely naplementével csússza meg a Napóleon ház feletti csúcsot, miközben az apartmanjaink már rég árnyékban vannak.
(A haladó tematikus workshopokon bukósisak viselése kötelező.)

Magán órák
Idén az okatók meghatározott időpontokban indítanak magán órákat, így előre be tudod tervezni magadnak, vagy 2-3 fős társaságotoknak az oktatást. 3 főnek pl. már 15 euró/fő-ért elérhető.

Magán órák videóelemzéssel
Speciális konstrukció idén a magánóra videóelemzéssel, ami esetében extraként az óra után az oktató lassított felvételen is kielemzi a mozgásodat és rávezet a helyes tartásra.

Síelméleti előadás
az oktatáson részt vett középhaladó és haladó csoportok nem csak két alkalmas videóelemzést kapnak, hanem Mihály András és Barbócz Márk síokatók által egy elődást is, amelyben a magától síelő bábún és síversenyzők mozgásának elemzésén keresztül mutatnak újat, amitől egy meleg szobában értheted meg a síelés mechanikáját. Az előadás nyílt és igyenes, mindenki részt vehet rajta.

Lavinaismereti bemutató
4 év után újra tartunk ilyet, amelyben még keresést is gyakorolhattok. Limitált létszámú, de ingyenes képzés.

Hozzászólás nem engedélyezett.