SailJAM kalóztúra az Adrián

 

Szeretettel invitálunk minden érdeklődőt a festői szépségű Dalmáciába, hogy egy héten keresztül prémium felszereltségű vitorlásokon élvezzük a szikrázó napfényt, a friss tengeri levegőt és a ringató hullámokat. Mint a vérbeli kalózoknak, életünk szorosan kötődik majd a tengeri körülményekhez: Szállásunk a hajók kabinjaiban lesz, a hajón fogunk főzni és enni, mindamellett pedig azon járjuk be a hét tengert és fosztogatjuk kincseit.A világ egyik legszebb és leghajózhatóbb területe a dalmát partvidék. Nincs még egy hely ennyire apróra szabdalt, változatos szigetvilággal, ilyen gyönyörű kék tengerrel, és ugyanakkor ilyen jó közbiztonsággal és barátságos vitorlás-kultúrával.


Nagy örömmel hirdetjük túránkat az alábbi időpontokra: 2019. június 29-július 6, július 6-13, valamint szeptember elején (hamarosan pontosítjuk). Elegendő jelentkező esetén a SailJAM több hajóval, flottavitorlázással indul.


Az egyhetes kaland során mindenki el tudja majd sajátítani a vitorlázás alapjait, a legfontosabb tengeri ismereteket, rengeteget úszunk és búvárkodunk majd, de lesz lehetőség a parasailing vagy a vizisí kipróbálására is. Vitorlás tudás nem szükséges a túrán való részvételhez.


A vitorlások hat-, nyolc-, illetve tízfősek, elszállásolás kétágyas kabinokban (+ szkipperkabin a hajó vezetőjének). Részletes beosztás a mellékelt tájékoztatóban.


A túradíj 650 €, ami tartalmazza a hajóbérlés, az idegenforgalmi adó, a kikötések, az üzemanyag, a kapitány és a végtakarítás díját. Nem tartalmazza az utazás és az étkezések költségeit. A regisztráció 300 € előleg befizetésével válik véglegessé. A túra teljes költségét befolyásolhatják az egyéni preferenciák, változtatások az útitervben, a kikötői éjszakázások száma, valamint az időjárás. 

Cserkészeknek és törzsrésztvevőknek 50 € kedvezményt biztosítunk!

Jelentkezési határidő: 2019. április 30. Ezt követően a szabad helyek függvényében, a megnövekvő bérleti díj miatt 50 € többletköltségen tudtok jelentkezni. 


Jelentkezési lap 

Túra tájékoztató 

Utazási feltételek 

Jelentkezzetek be a Facebook-eseményre is! 


 

Hozzászólás nem engedélyezett.