SummerJAM Bulgária, Sunny Beach!

Évek óta kérdezgetjük a SkiJAM résztvevőit, mit szólnának hozzá, ha nyáron is találkozhatnánk, a megszokott keretektől eltérve: Ezúttal nem a fagyos sílifteket osztjuk meg barátainkkal, hanem a napfényes Fekete-tenger nyugati partját vesszük be. A tábort a SailJAM után, 2017. július 15-22. között tartjuk meg.Aktív nyaralást kínálunk, színes programválasztékkal: Lesz kultúrprogram, városnézés, az ókori Nessebar a 40 templom városaként is emlegetett fantasztikus műemlék, de Isztambul is elérhető közelségben van. A közeli aquapark is rengeteg élményt kínál. A vízi sportok közül ízelítő a vízisízés, vagy a kalóz vitorlásbérlés. Mindenképp ajánljuk a strandröpi bajnokságon való részvételt, de a tengerparti tábortüzet is forrón ajánljuk (zenészek előnyben, szívesen fogadjuk flamenco gitáros résztvevőink jelentkezését!).


Szállásaink apartmanházakban találhatók a homokos parttól gyalog 5-10 perc távolságban. Szállásainkhoz félpanziót, de akár teljes ellátás is igényelhető.


A bolgár étel- és italárak a magyarnál jóval kedvezőbbek, így a bulik és egyéb programok során a pénztárcánk is jobban érzi majd magát.


A tábor díja előreláthatólag 200-250 € között lesz, de még tárgyalunk a partnerekkel a minél kedvezőbb feltételek céljából. A táborba buszokkal utazunk, de van lehetőség repülős, illetve egyéni utazással is érkezni a helyszínre.


A tábort kifejezetten ajánljuk vándor cserkészeknek, akár őrsi, vagy raji programnak is. Cserkész jelentkezőknek 10 € kedvezményt biztosítunk!


Figyeljétek az oldalt, hamarosan további részletekkel szolgálunk, és megnyitjuk a jelentkezési felületet!

Hozzászólás nem engedélyezett.