Utazás

 

Az utazás közösen autóbusszal, közösen repülővel + transzferbusszal, vagy egyénileg történik.

Autóbusszal

Idén is nagyobb figyelmet szentelünk a buszok megfelelő csomagterére, illetve a gyors kijutásra, hogy a síelés ezen kevésbé kellemes részén lehető legkevesebb gyötrelemmel túljussunk. Emiatt is szigorúan vesszük, hogy mindenki csak egy nagy táskát hozhat, hogy plusz csomagok ne zavarjanak másokat az utastérben. Az autóbuszok Budapestről pénteken délután, illetve a kora esti órákban indulnak és szombaton a kora délutáni, illetve esti órákban érnek Vars-ba. Szombat délelőtt, illetve délután indulunk haza, és vasárnap hajnalban, illetve kora délelőtt érkezünk vissza Budapestre. Előzetes egyeztetés után, idén is van lehetőség plusz csomagok buszra feladására. Egy csomag (=nagy táska, VAGY sportfelszerelés) oda-vissza összesen 15 €. (Csak egy irányba szintén ennyi.) Kérjük, hogy december 5-ig e-mailben jelezzétek igényeiteket, mert eszerint kell a hellyel számolnunk!

Repülővel – korlátozott létszámban (a SkiJAM LIGHT esetében a repülőjáratok eltérhetnek az itt leírtaktól)

Idén igyekszünk még kényelmesebbé tenni a repülős utazást azzal, hogy a legoptimálisabb menetrendű repülőjáratot választottuk. Emiatt különbözik az érkezési és az indulási repülőtér. Szombaton dél körül indulunk a Liszt Ferenc reptérről Milánóba. Innen saját transzferbusszal utazunk át Vars-ba, ahová este 7 óra körül érkezünk meg. A sífelszereléseket és táskákat (kézipoggyászon kívül) péntek este ki kell vinni a Vars-ba induló buszokhoz, amiket busszal szállítunk ki. Szombat korán reggel indulunk a genfi reptérre, ahonnan délután megérkezünk Ferihegyre. A feladott felszerelést a vasárnap reggeli órákban lehet átvenni. A felszereléseket sajnos nem tudjuk előbb átvenni vagy később visszajuttatni, ezért a repülővel utazóknak erről egyénileg kell gondoskodniuk. A repülős utazás korlátozott létszámban vehető igénybe, többletköltsége 120 € a normál buszos utazás árához képest (repülőjegy, csomagszállítás, transzfer). Kérjük, hogy a jegyvásárlás miatt, ha repülővel mennétek, minél hamarabb jelentkezzetek!

Csak transzfer: Európa más városaiból érkezőknek lehetőséget biztosítunk, hogy Milánóból, a repülősök transzferbuszával jussanak el a síterepre, illetve hazafelé Genfbe. Korlátozott számban érhető el, jelentkezési sorrendben!

Egyéni utazás autóval

● Egyénileg utazóknak ajánlott útvonal: Budapest – Siófok – Letenye – Ljubljana – Trieste – Velence – Verona – Milano – Torino – Oulx – Briancon – Guillestre – Vars

● Távolság Budapesttől: 1240 km, autóval: kb. 13 óra

● Autópálya-díjak kb. (összesen 120-130 €/szgk)

● Ausztria: 8,5 €, vagy Szlovénia: 2 x 15 € (mikrobusszal 2×40 €)

● Olaszország: Ausztria felől: oda-vissza 113,8 €, Szlovénia felől 101,2 € Idén is van lehetőség csomagok buszra feladására előzetes egyeztetés után (lásd: buszos utazásnál).

Hozzászólás nem engedélyezett.