Családi SkiJAM 2023/2024 Szilveszter

Puy St. Vincent, Franciaország

Az első igazi családos SkiJAM után itt a második! A SkiJAM hagyományosan cserkészek és barátaik számára szervezett sítábor, amit a hosszú téli szünetet kihasználva végre családos táborrá tudunk fejleszteni. Ezt a hetet a gyerekeknek és szülőknek, illetve a nem családos fiataloknak olyan “téli vakációvá” varázsoljuk, ahol színvonalas programokra és a közös kikapcsolódásra fektetjük a hangsúlyt. A programokban, csoportos síelésekben megfelelő létszám esetén cserkészvezetők lesznek segítségünkre.

Puy St. Vincent Franciaország egyik legkedveltebb és legismertebb síterepe. Északi fekvése miatt meglehetősen hóbiztos, ráadásul a pályák közel 50%-a hóágyúzható, így garantált, hogy bármelyik téli hónapban érkezünk, biztos legyen a síelés öröme. A snowboardosokra is gondoltak a pályarenszer kialakításakor, így egy nagyobb hópark és boardercross pálya áll rendelkezésükre. Síelés után pedig jobbnál jobb lehetőségek közül válogathatunk, megmártózhatunk a kültéri medencékben, van korcsolyapálya, éttermek és szórakozóhelyek szolgáltatásait élvezhetjük.

❄️Időpont

2023. december 30.- 2024. január 6.

❄️Helyszín

Puy St. Vincent, Franciaország

❄️Síterep

75+34 km sípálya, 1400-2750 m, 12 sílift (ebből 7 db ülős, köztük egy buborékos, és 5 db húzólift)

❄️Szállás

2-4-6 fős apartmanok 0-100m a pályától. Teljesen felszerelt konyhával és fantasztikus kilátást nyújtó terasszal rendelkeznek.

További részletek a tájékoztatóban és a facebook eseményben.

Jelentkezni a jelentkezés gombra kattintva a megjelenő űrlap kitöltésével lehet.

További információ:  info@skijam.hu email címen, vagy a 20/2666698-as számon.

This entry was posted in SkiJAM 2023 and tagged , . Bookmark the permalink.

Hozzászólás nem engedélyezett.