Jelentkezés menete

Ha megtetszett a tábor, az alábbi internetes jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni: http://skijam.hu/jelentkezes-2019/

Idén a jelentkezés szeptember 25-én 10:00 órától nyílik meg mindenki számára!
Jelentkezni ajánlással lehet, ajánlód nevét a jelentkezési lapon tudod feltüntetni. Ajánlók korábbi SkiJAM résztvevők, illetve cserkészek lehetnek. Ha nincsen ajánlód, írj az info@skijam.hu-ra!

A jelentkezést követően e-mailben (nem automatikusan) legkésőbb egy munkanapon belül elküldjük a befizetéshez szükséges adatokat. A jelentkezés az első részlet befizetése után válik véglegessé. Repülős utazásnál legkésőbb a jelentkezés visszaigazolását követő 3. munkanapon, egyéb utazási módoknál legkésőbb az 5. munkanapon be kell érkeznie az első részletnek, ellenkező esetben a jelentkező várólistára kerül.

Kedvezményes jelentkezési és befizetési határidő: október 31.
Ha október 20. után jelentkezel vagy fizeted be az első részletet, a részvételi díj 10 €-val nő.
November 20. után +20 €
December 20. után + 30€.

Amennyiben elfogynak a helyek, szokás szerint várólistát vezetünk.

A befizetés menete

● Jelentkezésed csak akkor érvényes, ha az első részletet határidőn belül befizeted! Ennek összege 100 €, repülővel utazók esetén 225 €.
● Síbérlet nélküli részvétel esetén 100 €-val csökken az adott díj.
● Üreságy díja idén csak 110 €/ágy + szállás felára. (egy ágy szabadon marad az apartmanban)
● Cserkészek vagy akik legalább négy SkiJAM-en résztvettek, 20 € kedvezményt kapnak!
● A választott egyéb lehetőségeket (pl. csoportos biztosítás, síoktatás) december 5-ig módosíthatod. Későbbi módosítás adminisztrációs díja 10 € (kivételeket előre jelezzük).
● A teljes összeg fennmaradó hátralékát december 11. keddig kell kiegyenlítened; késedelem esetén az összeg 10 €-val nő.
● Az egyéb kiegészítő opciókat a 2. részlettel kérjük fizetni (pl. csoportos biztosítás, felszerelésbérlés, sí- vagy snowboardoktatás, késedelmes fizetés díja, stb.).
● Fizetési lehetőségek (a pontos részleteket jelentkezés után osztjuk meg veled):
készpénzben €-ban vagy Ft-ban minden munkanap 10-18 óráig budapesti irodánkban tudtok befizetni.
Forint befizetése vagy utalása esetén az összeget az OTP Bank aznapi valuta eladási záró árfolyamán írjuk jóvá és €-ban könyveljük. (https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP). A www.skijam.hu oldalon található árfolyam-kalkulátor segítségével számolhatod ki legkönnyebben, hogy hány ft-ot kell befizess, hogy az a kívánt euró összeget jelentse.
● A http://skijam.hu/utazasi_szerzodes/ linken található utazási szerződést a jelentkezéssel és az első részlet befizetésével minden résztvevő elfogad.
● Ha valamilyen oknál fogva lemondod az utazást, a befizetett első részletet, vagy a határidőknek megfelelő hányadot csak akkor tudjuk visszafizetni (a repülőjegy árának kivételével), ha a megüresedő helyet betölti egy új jelentkező! Névátírási díjat mi nem számítunk fel (kivéve a repülőtársaság névátírási díja)

Jogi és elvi tudnivalók
A sítábor lebonyolítását a Gonza Alpesi Club utazási iroda (Gonza Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., bejegyzés szám: U-000533) végzi. Az utazás lebonyolításáért az abban közreműködő cégek felelnek, jogi úton történő követelés kizárólag feléjük nyújtható be, azokért a SkiJAM és az Ad absurdum szervezői nem felelnek. Az autóbuszos és repülős utazást választók elfogadják, hogy az autóbusz, illetve a repülőjárat késéséből, a repülőjárat törléséből, a repülőtéri transzferbusz késéséből, az autóbusz ill. a repülőjárat a résztvevő saját hibából történő egyéni lekéséséből adódó kockázatokat és következményeket a résztvevők viselik. A szervezők ugyanakkor minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy az utazási iroda megbízható, engedéllyel rendelkező autóbuszos céget válasszon ki, illetve az esetlegesen felmerülő problémák azonnali orvoslásáért. Az egyéni (autós) utazást választók saját maguk felelnek az utazásért. A SkiJAM sítábora egy olyan, cserkészeknek, barátaiknak és ismerőseiknek szervezett nyílt közösségi sítábor, ahol nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyanokkal töltsünk együtt egy felejthetetlen hetet, akik hasonlóan gondolkodnak. A jelentkezéskor hozzájárulsz, hogy személyes adataidat az utazás szervezésével összefüggésben kezeljük, és az utazási szolgáltatást nyújtó cégeknek a szükséges mértékben átadjuk.

Hamarosan találkozunk! 😊
A SkiJAM szervezői

 

Hozzászólás nem engedélyezett.