Utazás

Az utazás közösen autóbusszal, közösen repülővel + transzferbusszal, vagy egyénileg történik.

a) Autóbusszal
Idén extra lábterű és nagyobb csomagterű buszokat vetünk be a kényelmes utazásotok érdekében, hogy a síelés ezen kevésbé kellemes részén a lehető legkevesebb gyötrelemmel túljussunk. Továbbra is szigorúan vesszük, hogy mindenki csak egy nagy táskát egy sportfelszerelést hozhat, hogy az utastérben már csak a kézipoggyászok legyenek. Az autóbuszok Budapestről pénteken délután, illetve a kora esti órákban indulnak és szombaton a kora délutáni, illetve esti órákban érnek Orelle-be. Szombat délelőtt, illetve délután indulunk haza, és vasárnap hajnalban, illetve kora délelőtt érkezünk vissza Budapestre.

Előzetes egyeztetés után, idén is van lehetőség plusz csomagok feladására a buszra. Egy csomag (nagy táska vagy hűtőtáska vagy sportfelszerelés) oda-vissza összesen 15 €. (Csak egy irányba szintén ennyi.) Kérjük, hogy december 5-ig e-mailben jelezzétek igényeiteket, mert eszerint kell a hellyel számolnunk!

b) Repülővel – korlátozott létszámban
Szombaton dél körül indulunk a Liszt Ferenc reptérről. A kb. 3 órára levő reptérről saját transzferbusszal utazunk át Orelle-be, illetve Val Thorens-be, ahová este érkezünk meg. A sífelszereléseket és táskákat (kézipoggyászon kívül) busszal szállítjuk ki. Ezeket pénteki nap folyamán kell elvinni a buszokat biztosító partnercég telephelyére.

Visszafelé szombat kora reggel indulunk a kb. 3 órára levő reptérre, ahonnan mindössze 2 óra alatt megérkezünk Ferihegyre. A feladott felszerelést a vasárnap reggeli órákban lehet átvenni. A felszereléseket sajnos nem tudjuk előbb átvenni vagy később visszajuttatni, ezért a repülővel utazóknak erről egyénileg kell gondoskodniuk.

A repülős utazás korlátozott létszámban vehető igénybe, többletköltsége 125 € a normál buszos utazás árához képest (repülőjegy, csomag és felszerelés szállítása, transzfer). Kérjük, hogy a jegyvásárlás miatt, ha repülővel jönnétek, minél hamarabb jelentkezzetek! Mindig igyekszünk még kényelmesebbé tenni a repülős utazást azzal, hogy a legoptimálisabb menetrendű repülőjáratot választjuk. Emiatt különbözhet az érkezési és az indulási repülőtér.

Mivel az uticélunk 2-300 km-es körzetében több olyan reptér is található, ahová közvetlen fapados összeköttetés van Budapestről, ezért a menetrendek és árak esetleges változása, valamint a jelentkezők létszámának függvényében a változás jogát fenntartjuk.

Csak transzfer: Európa más városaiból érkezőknek lehetőséget biztosítunk, hogy Milánóból, a repülősök transzferbuszával jussanak el a síterepre, illetve hazafelé Genfbe. Korlátozott számban érhető el, jelentkezési sorrendben!

c) Egyéni utazás autóval
● Egyénileg utazóknak ajánlott útvonal: Budapest – Siófok – Letenye – Ljubljana – Trieste – Velence – Verona – Milano – Torino – Orelle
● Távolság Budapesttől: 1206 km, autóval: kb. 13 óra
● Autópálya-díjak kb. (összesen 120-130 €/szgk):
● Ausztria: kb. 10 €, vagy Szlovénia: 2 x 15 € (mikrobusszal 2×40 €)
● Olaszország: Ausztria felől: oda-vissza kb. 120 €, Szlovénia felől kb. 110 €
Idén is van lehetőség csomagok buszra feladására előzetes egyeztetés után (lásd: buszos utazásnál).

 

⛷ SÍTEREP       🏠 SZÁLLÁS      ✈️ UTAZÁS 🚍     🎓 SÍOKTATÁS   

 

Hozzászólás nem engedélyezett.